Jobba med oss

Välkommen att söka lediga tjänster hos oss på Farmartjänst Kumla Hallsberg. Här hittar du alla tjänster som du kan söka just nu.

Jobba med Farmartjänst Kumla Hallsberg – som egen företagare eller säsongsanställd

Inför säsongen 2023 söker vi dig som är en driven och självgående individ som vill arbeta med oss!

Vi söker alltid duktiga underentreprenörer, det vill säga egenföretagare, som vill erbjuda sina tjänster tillsammans med oss enligt vårt gemensamma koncept. Är du nyfiken hur det fungerar, tveka inte att följa länken här nedan med en ansökan.

Skicka in ditt CV, personligt brev och referenser med en Spontanansökan

Vi söker även säsongspersonal inom trädgårds- och fastighetsskötsel till syd- och östernärke. Det är krav att du innehar körkort och bil för att kunna ta dig till uppdragen, körersättning utgår. Som person är du ansvarstagande och lojal, du kan ta till dig enkla instruktioner och har erfarenhet av trädgårdsskötsel och gärna andra kompetensområden (se gärna vilka tjänster vi erbjuder idag för att få en bild av vad vi sysslar med). Uppdrag hos oss som extrapersonal går utmärkt att kombinera med pension, studier eller liknande.

Att jobba med Farmartjänst är flexibelt, utvecklande och oerhört roligt! Man träffar många människor i sitt arbete, får ofta agera problemlösare och får chans att utvecklas i sitt företagande genom nya nätverk och affärsmöjligheter. Hos oss jobbar vi tillsammans för att utföra professionella tjänster inom entreprenad, grönytor, stängsling, renoveringar och personaluthyrning. Vi löser det mesta, annars hänvisar vi dig till någon av våra kompetenta kontakter. Bli din egen, bestäm dina arbetstider och påverka din vardag.
Farmartjänst Kumla Hallsberg ger dig som enskild entreprenör muskler – vi administrerar, fakturerar och tar eventuella ekonomiska risker och du kan utföra det du är bäst på! Gemensamt marknadsför vi våra tjänster, hittar nya samarbeten och upprätthåller certifieringar och kompetenskrav. Med oss är du inte ensam, se mer under Om Farmartjänst.

 

 

Ja! Jag vill bli underentreprenör