Om Farmartjänst

Farmartjänst Kumla Hallsberg jobbar mot privatpersoner och företag, rot- och rutavdrag är möjligt. Vår styrka är flexibilitet och lokalkännedom, våra medarbetare har bred kompetens och löser det mesta. Vi tar uppdrag i hela Sydnärke!

 

Farmartjänst Kumla Hallsberg – din hjälp i vardagen

Farmartjänst var från början en gruppering glada bönder som hyrde ut sin tid och sina maskiner till den som behövde arbetskraft. Idag är vi en blandad skara av lantbrukare och andra företagare som brinner för god kundservice. Vi jobbar mot privatpersoner och företag och vår specialitet är lokalkännedom samt flexibilitet – vi kan det mesta! Dessutom är Farmartjänst en unik resurs med lokal förankring, som ger en påtaglig trygghet för kunden och mångsidigheten samt den goda fackkunskapen hos medarbetarna borgar för att Farmartjänst Kumla Hallsberg är en samarbetspartner att lita på.

Vi kan ställa upp på såväl kortare som längre insatser och består av många småföretagare runt om i länet. Hos oss finns maskinförare, arborister, djurskötare, trädgårdsexperter, snickare och andra kompetenser så tveka inte att kontakta oss med just din förfrågan. 

Vår vision

Farmartjänst är din lokala och självklara partner och problemlösare, vi finns där behovet finns!

Vår affärsidé

Att i vårt närområde tillgodose företag och privatpersoners behov av kunniga och självgående medarbetare för kortare eller längre tid. Med rätt person och utrustning skapar vi mervärden för våra uppdragsgivare. Våra medarbetares breda kunnande och flexibilitet gör oss till en efterfrågad samarbetspartner.

Målsättningar – Nöjda kunder

Vår drivkraft är att ständigt effektivisera våra tjänster inom områden där vi arbetar och vår styrka är att kunna tillmötesgå våra kunder med stort engagemang och kompetens. Vårt uppdrag är fullbordat först när våra kunder är helt nöjda.

Din totalentreprenör i Sydnärke

  • Farmartjänst Kumla Hallsberg är en ekonomisk förening
  • Vi är medlemmar i Farmartjänstföretagarnas Riksförening
  • Vi jobbar mot privatpersoner, företag och myndigheter
  • Rot- och rutavdrag är möjligt
  • Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 / ISO 14001
  • Vår personal har lång och gedigen erfarenhet inom flera områden

Läs mer om våra tjänster här